Casaments


El dia del... Sí, vull

Som conscients de l'importància que té aquest dia per a vosaltres, per això a agroconca trobaràs tot l'assessorament necessari per l'ornamentació floral.

Amb cita prèvia i en un reservat nupcial que tenim en el nostre establiment, començarem amb una breu entrevista i emprendrem el màgic procés de conèixe't i definir el teu estil, nosaltres t'orientarem i t'assessorarem en tots els dubtes i analitzarem tots els factors: l’època de l’any en que tindrà lloc l’esdeveniment, el tipus de celebració, la localització de la festa, i tot centrar-nos en el més important, vosaltres el nuvis.

Estem convençuts que cada novia té el seu ram de nuvia esperant per ser dissenyat.

El ram de la nuvia i complements, l’espai on tingui lloc la cerimònia, el restaurant o lloc del banquet, casa dels nuvis, vehicles i tot allò que pugueu imaginar i necessitar.

Posem una especial atenció i dedicació en cuidar fins al més mínim detall i ens encarreguem de tot per què puguis gaudir al màxim de la celebració.

Preferim qualitat a quantitat, i per això tanquem dates en el moment en què la nostra agenda es completa, ja que mimar els detalls en els treballs nupcials és imprescindible.

Omple el formulari i nosaltres ens posarem en contacte!