Jardineria


Des de fa més de 10 anys li oferim un servei integral per tot tipus de serveis relacionats amb la jardineria, el nostre objectiu és donar el millor servei, garantir el nostre treball i oferir als nostres clients un preu just per tot això.

Clients privats, empreses, comunitats de veïns i ajuntaments formen part de la nostra actual cartera de clients, molts d'ells, des de l'inici dels nostres serveis.

Disseny, construcció i manteniment de jardins i espais verds, instal·lacions de reg, tot tipus de podes, erojardineria, Cobertes vegetals, Jardins verticals, aplicacions fitosanitaris, treballs forestal...

Deu anys d'experiència i la satisfacció dels nostres clients són el nostre aval i el que ens motiva a seguir treballant per a tots vosaltres.

A més, per tal de tenir el suport tècnic i alhora per mantenir-se actualitzat en el sector, agroconca és membre del gremi de jardiners de les comarques de Tarragona i realitzem cursets de formació i reciclatge constantment.

No dubtis més, Agroconca es la solució per el vostre jardí, sempre amb la mà d’obra qualificada, amb els materials de qualitat, i els mitjans tècnics i mecànics adients per executar qualsevol tasca.

Omple el formulari i nosaltres ens posarem en contacte!